Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelrecension Nintendogs

Annons
Recension Nintendogs (Nintendo DS)
Nintendos stora spel i höst är inget nytt Zelda, Metroid eller Mario. Istället är det till hundsimulatorn Nintendogs allt hopp står. En förlängning av den utdöda trenden Tamagotchi som i korthet går ut på att köpa en hund och ta hand om den för att sedan i framtiden kunna tävla och samla in pengar.
Precis som Animal Crossing är Nintendogs till viss del ett \"antispel\" som kräver omvårdnad för att fungera till fullo. Men då du i Animal Crossing kunde låta bli att spela i två dagar för att bara mötas av lite extra ogräs så hittar du här istället en smutsig och hungrig hundvalp efter bara en dags vilande.
Där andra toppspel kan älskas av alla kräver Nintendogs verkligen sin spelare. Själv känner jag mig lite för gammal och lite för upptagen för att orka ta hand om en digital hundvalp en sväng varje dag. Min lillasyster, som är fem år yngre, älskar däremot Nintendogs och har inga problem att pyssla om hundarna dagligen.
Känner du att du har tid och engagemang för en virtuell liten jycke (som faktiskt är väldigt gullig) tycker jag att du ska köpa Nintendogs, men bara om du känner att du vill spela det ordentligt.


Betyg: 3

Mer läsning

Annons