Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stylat på smygpremiären på Sex and the city 2

/
  • I äppelcider och tranbär skålade Nataly
  • – Carrie är bäst, en business woman med många järn i elden och äntligen har hon fått Mr Big. Jag har stora förväntningar på filmen, förra var inte så bra som jag trodde men det är så kul med återföreningarna, sa en strålande Jenny Eriksson innan hon gled in på bion. Hennes syster som var medtjatad hade hellre velat synas i förstamajtåget än i samband med filmen Sex and the city 2.
  • Sara Olsson och Caroline Bårman hade stylat sig in för premiären och hade skyhöga förväntningar.
– Vi såg den första filmen och har följt serien slaviskt. Modet och skorna är så härligt och nu är det spännande att kolla om Carrie och Mr Big är ihop än.
  • I äppelcider och tranbär skålade Nataly
  • – Det här är så tjejigt, helcharmigt. Även om de lever extravaganta liv så är det ändå samma problem med vardag och kärleksliv som för andra, tyckte Jenny Jönsson.Jenny Svedlund tyckte att det härliga är att få drömma sig bort i ett liv som är långt från det hon lever. Så visade det upp sina eleganta skor som de bar kvällen till ära. För skor är inget att bagatellisera i Sex and the city.

På onsdagskvällen var det kvinnokväll på Filmstaden. Sex and the city 2 hade samlat vänninor som kom i skaror till bion, stylade, fnissiga och förväntansfulla. För många är de fyra kvinnorna i filmen kult.

Annons

Mer läsning

Annons