Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvallsbor gör upp om guldbiljett

/
  • Intresset för Idol var stort när tävlingen kom till Sundsvall - i kväll får vi se vilka juryn fattade tycke för.
  • Sångfåglar fyllde Stora torget när Idol-juryn kom till stan.

I kväll är det dags.
Det har blivit Sundsvalls tur att göra upp om de eftertraktade guldbiljetterna i Idol.

Annons

Intresset var stort när inspelningarna gjordes, duvorna på Stora torget byttes snabbt ut mot betydligt större sångfåglar. Kanske var det Kevin-effekten som visade sig utanför Stadshuset.

Idol-vinnaren, Sundsvallsbon och GIF-spelaren Kevin Walker delade generöst med sig av några goda råd inför årets uttagningar. Kevin Walkers råd inför uttagningen kan du ta del av här.

Om sångfåglarna på torget tagit till sig av råden får juryn avgöra, klart är i alla fall att intresset var stort för att få visa sig från sin bästa sida. Här kan du höra några av de hugade sjunga.

ST har redan berättat om två av dem som tävlar om en guldbiljett i kväll. SDFFs tidigare målvakt Lisa Ringshamre är en av dem. Den andre är utvisningshotade Saron Abraham. För henne är chansen att bli upptäckt mycket mer än en musiktävling.

I kväll klockan åtta får vi se hur det går för Lisa, Saron och alla de andra som sjöng för allt vad tygeln höll när audition hölls i stadshuset.

Om Kevin Walker själv kommer att slutföra kvällens match mot Assyriska eller smita iväg med popcornskålen i halvlek för att se på tv återstår att se.

Mer läsning

Annons