Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Takida vädjar om hjälp

/

Takida gick i går ut med en vädjan på Ljungarockens hemsida, där man efterlyser hjälp att hitta boenden för tillresande festivalbesökare.

Annons

Flera månader återstår innan första akten äntrar Ljungarockens scen. Men redan nu står det klart att intresset för Takidas egna festival i år är så stort att det redan nu har uppstått en bostadsbrist.

Läs också: De kommer till Ljungarocken

– Vi behöver fler boendealtarnativ då det redan nu börjar bli uppbokat på många ställen i Ånge kommun, skriver Robert Pettersson och Mattias Larsson i ett vädjande inlägg på festivalens Facebook-sida och hoppas att det ska få riklig spridning.

Vad det handlar om är boenden som ger tak över huvudet. Eller som Robert och Mattias själva beskriver det, "lägenhet, hus, husvagn, friggebod, gäststuga, vind, vinkällare, badkar, dike, parasoll, ja vad som helst i boendeväg."

– Skitkul att ta tag i detta lyxproblem då intresset för Ljungarocken i år är enormt, konstaterar de båda, och passar även på att skicka en flirt till Ånge kommun och fastighetsbolaget Åfa som har tomma lokaler.

– Vi ber er göra en insats här, är hälsningen som skickas dit, men också till alla andra som vill bidra med festivalboende.

Fotnot: Anmälan om boende kan göras till amanda.hansen@livenation.se

Mer läsning

Annons