Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre frågor vecka 13

Annons
Så ska det låta SVT1 fredag 1/4 20.00

Den 17 januari 1997 sändes det allra första programmet av "Så ska det låta". Programserien med trojkan Robert Wells, Anders Berglund och programledaren Peter Harryson blev en succé som ingen hade räknat med. Men i kväll sänds det allra sista avsnittet av tittarsuccén.

Robert Wells: hur kändes det att spela in det sista avsnittet?

- Det kändes väldigt bra. Vi hade ju aldrig trott att vi skulle hålla på så länge med det här. De som var med i det sista avsnittet var bra, det var inte som i början när vi hade många skådespelare med som knappt kunde sjunga. Det här var nog ett av de tre bästa avsnitten någonsin! Det känns som att man slutar med flaggan i topp.

Är det fullständigt säkert att det här var sista gången - det blir inga fler program i framtiden?

- Jag tror det. Man kan inte göra så mycket mer av programmet nu. Vi har arbetat med hela den svenska artisteliten. Några har varit med tre till fem gånger. Till slut blir det samma artister och samma låtar om och om igen.

Vad ska du själv göra i framtiden?

- Den 2 april ska jag och Peter Harryson göra en stor show i Royal Albert Hall i London. Det roliga är att det sista programmets gäster är med oss. Så det blir lite grand som "last night with the boys". Sedan ska jag på turné i Kina i april och så blir det stor turné i sommar med Nanne Grönwall, Shirley Clamp och Michael Tornving. (PM)

Mer läsning

Annons