Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon lever sin dröm – söker nu kärlek i tv

/
  • Härnösandstjejen och tidigare Sundsvallsbon Veronika Ulander kommer vi kunna se mycket om i tv framöver då hon medverkar i
  • Härnösandstjejen och tidigare Sundsvallsbon Veronika Ulander kommer vi kunna se mycket om i tv framöver då hon medverkar i
  • 24 tjejer är med i början och slåss om årets
  • Pär Nilsson ska bli uppvaktad av 24 tjejer i höst.

Som 15-åring såg Veronika Ulander sin syster Tess vinna dokusåpan "Bachelor" och sedan dess har det varit hennes dröm. Nu har dagen kommit.
– Mitt mål var att vinna och vara tillsammans längre än vad hon var, säger hon.
I tolv år har hon drömt om och längtat efter chansen att delta i "Bachelor". I år blev det verklighet då hon blev uppringd av produktionen som frågade om hon ville komma på casting. Och svaret var ett självklart ja.

Annons

Hennes storasyster, Tess Ulander, medverkade i programmet 2002 då hon vann hela kalaset. Däremot höll inte förhållandet så länge mellan Tess och det årets "Bachelor". Nu när det är lillasysters tur att leta kärleken i tv så hoppas hon på ett mer långvarit förhållande.

– När jag tackade ja var mitt mål med programmet att vinna och att vara tillsammans med honom längre än vad syrran var med sitt ex.

I dag är Veronika 27 år och hon älskar att ha många bollar i luften. Det var någon gång under de första skolåren i Härnösand som hon började förstå att det inte var hennes grej med att sitta i skolbänken och att vara teoretisk. Så fort det var dags för gymnasiet flyttade hon till Timrå för att läsa dans.

– Jag är väldigt praktiskt lagd, jag är bubblig och trivs inte med att bara sitta. Jag älskar att baka, dansa och allt som är praktiskt och kreativt, säger hon.

Med sig i sin ryggsäck har hon utbildningar och yrken som tv-journalist och konditor och i dag jobbar hon som receptionist i Stockholm.

– Jag älskar mitt jobb! Jag trivs verkligen bra i rollen som "spindeln i spindelnätet", säger hon och fortsätter:

– Bakning för mig är mer som terapi. Jag får ett lugn när jag bakar och jag får dessutom en chans att vara kreativ. Älskar speciellt att skapa bakelser och tårtor.

På grund av hennes tv-journalistutbildning känner hon sig trygg kring att medverka i en tv-produktion. Men det har inte direkt varit ett medvetet val att dra sig till dokusåpsvärlden.

– Jag har ju faktiskt aldrig sökt till ett tv-program, utan alltid blivit tillfrågad. Jag har bara glidit in i programmen kan man säga.

För "Bachelor" är inte den första dokusåpan som Veronika är med i. Den första kretsade också kring kärlek men hade en lite annan ton. 2010 var hon nämligen med i "Paradise hotel".

– Dom ringde också upp mig och ville ha med mig i programmet. Jag var ung och arbetslös så jag kände att det skulle vara en kul upplevelse och en gratis resa till solen, säger hon och fortsätter:

– "Bachelor" är ju verkligen en dröm att vara med i och nu känns det mer som ett seriöst dejtingprogram och jag var med för att hitta kärleken.

Att syrran har medverkat i samma program ser Veronika bara som positivt. Inspelningen gjordes i maj tidigare i år och trots att Veronikas syster talat gott om sina erfarenheter hade hon förväntningar om att det skulle bli lite trubbel.

– Det var en jättekul upplevelse, inspelningen var bättre än förväntat därför att tjejerna i huset var mycket trevligare än vad jag trodde.

Vad är dina drömmar för framtiden?

– Mina drömmar är att ha ett jobb jag älskar och självklart en man och familj, om det är Pär eller inte, det får ni se i oktober!

Mer läsning

Annons