Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snopet avhopp för Bonde-Marcus

/

Marcus Andersson fick en tuff start på gruppdejten - favoritfrierskan Matilda Tärnhammar hoppade oväntat av "Bonde söker fru".
– Det var bara att bryta ihop och gå vidare, säger han.

Annons

I onsdagens avsnitt av "Bonde söker fru" i TV4 skulle de fyra bönderna välja ut sex av brevskrivarna att ta med på en gruppdejt. Köttbonden Marcus Andersson hann dock inte ens göra sina val förrän Matilda Tärnhammar klev in i hans rum och berättade att hon tänkte åka hem.

– Jag känner tyvärr inte det där som jag vill känna. Det känns jättetråkigt, sade hon i programmet.

Och trist kändes det också för Marcus som blev märkbart tagen av beskedet.

– Det var tråkigt så klart, hon var en väldigt trevlig och rar tjej. Jag hade inte hunnit bli kär i henne på den korta tiden men hon var ju favorit och jag hade en bra känsla, säger han.

– Jag hade inte väntat mig det, jag blev snopen. Jag hade ju så klart tänkt välja med henne till gruppdejten, det hade varit trevligt att lära känna henne bättre.

Avhoppet kom sedan att lägga sordin på återstoden av dagen.

– Man kom av sig lite. Men jag hade någon favorit till, det var bara att bryta ihop och gå vidare, säger Marcus Andersson.

Han tycker ändå att han klarade av dejten på ett bra sätt.

– Det är ju en grej som man aldrig har upplevt tidigare och vi hade faktiskt förbaskat roligt. Det var lättare än speed-dejtingen, inte lika spänt, säger han.

Nästa vecka ska bönderna välja vilka frierskor som får flytta in på deras respektive gårdar - då utlovas ännu mer drama.

– Fortsättning följer, säger Markus Andersson hemlighetsfullt.

Mer läsning

Annons