Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Usel svindlarhistoria

Annons
Filmstaden: After the sunset
Regi: Brett Ratner
I rollerna: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle, med
flera

(Betyg: 1)

Salma Hayek putar och lutar sig framåt i rollen som mästertjuven Lola. Med brösten i blickfånget släpper hon ifrån sig repliker inte värda att höra. Hon talar med sin mästertjuvskollega och kärlek Max, spelad av Pierce Brosnan, som i ett försök att tänja på sitt skådespelarregister agerar orakad i flera scener.
Paret käbblar om huruvida deras vistelse på Bahamas är tillfällig eller permanent. Deras senaste kupp skulle vara den sista, men Max tvivlar eftersom en lyxkryssare med en av världens mest exklusiva diamanter av en händelse har lagt till i deras hamn.
På plats finns också en FBI-agent, spelad av Woody Harrelson, som efter att ha blivit blåst av Max och Lola är besatt av att haffa dem.
Att intrig och logik inte är på topp får man köpa i en stora stöten-komedi. Desto viktigare är kemi, flyt och repliker - ingredienser som regissören Brett Ratner förväxlat med bröst, baddräkter och karlakarlig tuppfäktning. Resultatet är väldigt långt ifrån snyggt och sexigt.
Filmaffischen skriker "direkt till video" men någon har ändå fått för sig att denna usla svindlarhistoria ska visas på svenska biografer. Det är precis den typen av visionslösa beslut som den vacklande biografbranschen inte behöver.

Salma Hayek visar sina behag och Pierce Brosnan sitt orakade käkparti i After the sunset.
Foto: New Line Cinema

Mer läsning

Annons