Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Webb-TVMichael Jackson en vinnare i Sundsvall

/

I går var det dags för årets upplaga av talangjakten. Redan publikreaktionerna visade vem som skulle segra. Jon Stistrups dans à la Michael Jackson var klockren.

Annons
OBS! Ny version av filmen utlagd med alla deltagare med.

Juryn var mycket positiv i sitt omdöme efter Jons framglidande över scengolvet och perfekt obscena framträdande. \"För kraftfullhet, känsla, inlevelse och en enorm tajming fick han juryn att vilja se mer\" var motiveringen till förstapriset.
Jag var dödsnervös i dag. Men så är det att uppträda. Hela kroppen blir spänd och blodet går ut i fingertopparna. Det måste vara så annars blir det ingen show, sade segraren efteråt.
Jon Stistrup har precis lämnat gymnasiet där han gått estetisk linje i Timrå med inriktning på dans. Redan när han som liten såg Michael Jackson gillade han den speciella dansen. Inspirationskällan räckte ända till studieval. Steg och rörelsemönster har han lärt sig framför teven.
Men fortsättningen är han tveksam till.
Jag vet inte om jag ska satsa på dansen professionellt, då kanske det inte bir riktigt lika roligt till sist.
Vinsten, en tredagars Gatufestbiljett, gick till flickvännen som inte kunde närvara vid uppträdandet för att hon jobbade. Jon Sistrup hade redan biljett eftersom han uppträder hela helgen.
Andraplatsen knep rockarna Emil Ström och Johan Eriksson, medan tredje priset delades av systrarna Frida och Lotta som sjöng My number one.

Mer läsning

Annons