Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NOMINERA: Vem är KÖNG 2020 i Sundsvall?

Artikel 1 av 4
Årets Köng 2020
Visa alla artiklar

Känner du Årets Köng 2020?
Nominera den person som du tycker förtjänar årets titel.
Förutom kröningen på Stora torget vinner också Årets Köng 10 000 kronor. Även du som nominerar kan vinna fina priser.

Årets Köng ska vara en värdig representant för staden. En person som sprider positiva vibbar, är en god kraft i samhället och bidrar till att göra Sundsvall till en ännu bättre plats. Att vara både snäll och cool är viktiga egenskaper.

Från nomineringarna kommer fyra finalister att väljas ut. Sedan avgör folkets röster och en jury bestående av de företag som sponsrar evenemanget vem som blir Årets Köng och som tar över rollen efter Anna Lönneborg. Priset kommer preliminärt att delas ut i samband med Sundsvall Bjuder på Stora torget den 14 juli.

KÖNG 2020 är ett samarbete mellan Sundsvalls Tidning och Heja Sundsvall med partners. Du som nominerar är också med och tävlar om två presentkort värda 1 000 kronor styck som gäller i Stenstan och i Birsta City. Vi vill ha din nominering senast under 30 april.