Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nord i planer

Den kände veterinären Mats Olov Nord, 65 år om fyra månader, Hudiksvall, har en tid annonserat ut Hälsinglands djurklinik men det har inte blivit någon försäljning.

Det är inte så hett idag, konstaterar han.

Han avser att arbeta vidare ett bra tag till. På torsdagen hamnade han i det kommunala diariet med en planskiss för Mellanfjärden, där han är uppvuxen.

Inte heller det är så hett, försäkrar han. Innan jag går vidare, ska jag prata med berörda grannar. Ärendet har gått för fort fram och jag måste omgående bromsa det.

Enligt skissen ska Nord ha en tomt väster om Källvägen för att kunna anlägga en parkering, i andra hand för att bygga ett hus. Den andra tomten, intill en dotters fritidshus vid Lindesvägen, behövs för att kunna utöka med en parkering. För att genomföra planerna, krävs markköp av kommunen och ändring av detaljplanen från allmän mark till kvartersmark.

Planerar du för en flytt till Mellanfjärden?

Nej. Men jag har ett fritidshus där och det har även tre döttrar och en syster.