Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrbin kanske struntar i Sundsvall

GIF Sundsvall vill se honom i januari.
Han själv vill göra klart med en ny klubb så snart som möjligt.
– För mig blir det svårt att vänta till januari, säger Degerfors IF:s högerback Kalle Norrbin.

Redan i november berättade GIF Sundsvall och Cain Dotson att Degerfors Kalle Norrbin var ett intressant namn.

Och Giffarna har även bjudit in högerbacken på provspel – men inte förrän i januari. Något som gjort norrlänningen tveksam över att gå till Sundsvall.

– För mig är det inte så attraktivt att vänta så länge. Sedan vet jag inte ens hur intresserade Sundsvall är. Jag har till exempel inte pratat med någon i föreningen, det har bara min agent gjort. Men visst, Sundsvall har varit väldigt intressant, säger Norrbin.

Har varit? Låter som att du räknat bort dem från listan över tänkbara klubbar?

– Kommer det någonting nu som är intressant och som jag är nöjd med, då måste jag ta det erbjudandet. Sundsvall var länge förstaspåret, men nu känns det mer osäkert.

Att det känns osäkert beror på att de finns andra lag som är intresserade. Bland annat ett lag i den norska andradivisionen.

– Jag och mig agent kommer att börja kolla mer intensivt åt Norge nu. Norge känns som ett bra alternativ. Fast blir det inget där så ska det bli kul att åka till Sundsvall för att provspela. Jag är i bra form.

Henrik Danielsson