Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dramatik in i slutminuterna när IFK Timrå vände och vann: "Känns som om vi kan slå alla lag"

1–3 blev 4–3 och seger för IFK Timrå i den sista matchen innan uppehållet. "Vi bjöd på alldeles för mycket. Det var som att vi tagit sommarlov lite för tidigt", summerar tränaren Pontus Melander.

Annons

Oliver Widahl gjorde 1–0 för IFK Timrå.

IFK Timrå tog emot Friska Viljor kvällen innan Midsommarafton. Och publiken fick se en spännande match där hemmalaget stod för en otrolig vändning – från 1–3 i baken till seger och 4–3 på bara sju minuters spel.

Trots det var tränaren Pontus Melander inte nöjd.

– Vi står för en sagolikt dålig insats, konstaterar han efter att domaren blåst av matchen.

Matchen började jämt de båda nykomlingarna emellan, men efter en dryg kvart spelad kunde IFK Timrå ta ledningen genom Oliver Widahl. Därefter tog det stopp för hemmalaget och trots flertalet heta chanser fick laget i stället se gästande Friska Viljor göra såväl 1–1, som 1–2 och 1–3. Det sista kom efter bara minuten spelad av den andra halvleken.

Men sedan lossnade det för hemmalaget. I den 69 minuten kom en reducering genom Tim Colldén och sex minuter senare kom kvitteringen genom Stefan Grönlund.

Och bara minuten efter kunde hemmalaget göra ytterligare ett mål och ta ledningen i matchen genom Philip Olofsson.

Ett resultat som stod sig resten av matchen.

– Det är klart att det alltid är skönt att vinna, men vi bjuder på alldeles för mycket. De får tre enkla mål på oss och vi borde ha kunnat hantera den här matchen på ett bättre sätt. Men det känns som om vi kan slå alla lag, säger Pontus Melander.

IFK Timrå–Friska Viljor 4–3 (1–2)

Målen: 1–0 (16) Oliver Widahl, 1–1 (21) Tobias Steberg, 1–2 (25) Tobias Stenberg, 1–3 (47) Frank Amani, 2–3 (69) Tim Colldén, 3–3 (76) Stefan Grönlund, 4–3 (77) Philip Olofsson

Domare: Henrik Molin

Mer läsning

Annons