Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norske stjärnans svar till Johan Olsson: "Han har ingen chans"

Johan Olssons största mål den här säsongen är att ta hem Vasaloppet. Men det är inte alla som tror han kan det. En av de som tvivlar är Martin Johnsrud Sundby: "inte en chans", säger han.

Annons

Den dubbla VM-guldmedaljören Johan Olsson har sagt att Martin Johnsrud Sundbys överlägsenhet i världscupen får honom att fundera på en comeback i längskidlandslaget nästa säsong.

Nu kastar norrmannen bensin på elden. Han menar att 35-årige Olsson, som den här säsongen satsar på långlopp och speciellt Vasaloppet, kommer att vara chanslös mot världscupledarens landsman Petter Eliassen mellan Sälen och Mora den 6 mars.

Läs också: Förbundskaptenens lovande samtal med veteranerna Olsson och Richardsson: "Känns som de är intresserade av VM"

– Petter Eliassen kommer att leka med Johan i Vasaloppet. Om Petter är i form har Johan ingen chans, säger Johnsrud Sundby.

Läs också: Johnsrud Sundby saknar svenskarna

Johnsrud Sundby tävlar inte i Vasloppet.

– Det är världscupen som gäller för mig. Än så länge är Vasaloppet inget som lockar mig, säger han. (TT)

Läs också: Thomas Lind: Lägg ner säsongen, Kalla!