Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Northug slänger kläderna i egna adventskalendern

Den norske skidkungen Petter Northug är inte blyg. Nu visar han det än en gång - och kör en så kallad "Full Monty" - och visar sig naken i adventskalendern. Det skriver Vg.no.

Annons

Han visar allt, eller nästan, i sin egen julkalender, enligt en artikel på Verdens Gang. Det är faktiskt bara "nisseloven", eller tomtemössan, som är på när han visar upp skidåkarkroppen och sjunger julsånger i sin egen adventskalender på Skirkustv.no

– Jag har sjungit offentligt förut, på min mosters bröllop när jag var liten, men jag hade lite problem. Efterhand har jag hittat tonen och har sjungigt några sena kvällar efter det. Så det kan absolut vara en karriär jag fortsätter med, säger Northug till sin egen kanal, kanske med viss ironi, under rubriken "Att vara naken är naturligt för mig".

– Att stå helt naken med "nisselie" gick bra. Det är något jag är uppväxt med så det framkallar goda minnen, fortsätter norrmannen.

I adventskalendern bjuds inte bara fysiskt naket. Både han själv och flera norska kändisar berättar egna historier om skidåkaren i TV-kalendern.

Kollegan Niklas Dyrhaug berättar till exempel om när de två delade rum på Tour de Ski och Northug försvann ut från rummet sent på kvällen och han kom inte tillbaka förrän dagen efter.

– Självklart vann han prologen ändå, säger Dyrhaug.

"Om hans senaste påhitt är på gott eller ont får du som läsare nästan avgöra själv", skriver VG.no. Vi är beredda att hålla med.

Här kan du se klippet: Petters Julekalender: luke 1.

Läs också:

Jönsson ger Northug medhåll: Det tar enormt mycket att köra sprint

Northug har totalt fokus