Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är det inte många dagar kvar – snart öppnar nya butiken i Stenstan

Det fixas för fullt i lokalen för att allt ska bli klart till öppningen av den nya inrednings- och klädbutiken i Stenstan.
– Det känns bra, nu ska det bara bli kul att få öppna och få se allt färdigt, säger ägaren Ewa-Lena Persson.

Annons

Ewa-Lena Persson har länge drivit frisersalonger och jobbat som frisör. När en axel började krångla kom tankarna på att göra något annat. Idén till butiken Crib föddes och snart slår butiken upp portarna.

TV: Se mer om butiksplanerna

I butiken kommer det att finnas både kläder och inredning, i klädväg är utgångspunkten snygga jeans och allt därtill och på inredningsfronten kommer det att finnas gott om produkter i naturmaterial och med en rustik känsla. Man kommer också att kunna handla i butikens webbshop.

– Målet är att vi ska hålla en genomgående hög kvalitet på både kläder och inredning. Du ska nog vara lite mode- eller inredningsintresserad för att verkligen uppskatta den här butiken det tror jag, säger Ewa-Lena Persson.

Det har pratats mycket om butiker som bommar igen i stan och väljer att satsa i Birsta. Men det är inget som avskräckt.

– Med den typ av verksamhet som vi kommer att ha så känns det som att vi vill ligga i stan. Köpkraften är kanske större i Birsta men det är samtidigt en utmaning, vi måste göra det här väldigt bra för att det ska gå.

En stor inspirationskälla har varit de många restaurangsatsningarna som skett i Sundsvall den senaste tiden.

– Hade det inte varit för att de gjort ordning torget här bredvid hade jag kanske inte velat satsa på den här lokalen, men nu är det ju fräscht. Och alla restauranger i stan har varit väldigt inspirerande. Det gör att man vågar investera, hade det inte öppnat så mycket nya restauranger hade vi kanske inte vågat satsa själv, berättar Ewa-Lena.

Än återstår en del jobb i lokalen och många varor ska packas upp inför öppningen lördagen den 30 januari.

– Vi kommer att ha en invigning på fredagskvällen för inbjudna och på lördagen blir det invigning för allmänheten, men vad det blir då tänker jag inte avslöja nu, det får ni se då, säger Ewa-Lena.