Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är det klart: De vinner ett nytt vardagsrum för uppemot 75 000 kronor

Caisa Eriksson och hennes blivande sambo Håkan blev vinnare i tävlingen "Vinn ett vardagsrum".
– Åh, vad roligt! Det är mycket som behöver göras om, säger hon.

Annons

Över 200 personer skickade in bilder på sina vardagsrum och en jury valde ut tio finalister. Därefter fick Bostadspuls läsare rösta fram vinnaren. Och nu står det klart att det blev Caisa Erikssons bild som fick flest att sms-röster. Hela 23 procent av läsarna röstade på Caisas bidrag.

När Bostadspuls ringer och meddelar vinsten brister hon ut i ett jubel i telefon.

– Oh, shit vad kul! Vad glad jag blir!

Caisa Eriksson bor i dag i en lägenhet i Bredsand, men ska flytta in hos sin blivande sambo Håkan Eriksson i maj. Han har köpt ett dödsbo i Tunadal där han bor tillsammans med sina två söner.

Men huset är i stort behov av renovering.

– Det är mycket som behöver göras. Det är gamla möbler och tapeter som fortfarande är kvar i huset, säger Caisa Eriksson.

Redan till veckan ska hon träffa Stefan Joneström från inredningsföretaget Desint och därefter kommer ett längre reportage på Bostadspuls från den blivande familjens vardagsrumsrenovering i Tunadal.

I vinsten ingår möbler från EM Möbler i Matfors, färg och tapet från Colorama samt hantverkshjälp och styling från Desint. Även slutresultatet kommer så småningom att presentera på Bostadspuls.

Läs mer:

Över 200 bidrag - här är alla tävlande i vardagsrumstävlingen

Här vill Knaust bygga 200 nya studentlägenheter i Sundsvall

Från vitt och rosa till blått och grått - Marias välinredda lägenhet får ofta ny färgpalett

Sundsvallsdesignern har gröna fingrar och stilsäker inredning