Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu får det vara slut på mobbningen!

För det första tycker jag att det är fel, väldigt fel. Varför ska man kränka någon? Någon som är oskyldig. Och jag förstår inte hur vissa tänker när de slår till någon med knytnäven eller sparkar på någon som ligger ner.

Det här måste få ett slut!

Mobbingen kan inte fortsätta som det ser ut i dagens samhälle.

De som blir mobbade måste försöka prata med sin lärare eller föräldrar, för det kan underlätta saken. Ja det är svårt till en början. Men man måste försöka i alla fall.

Och nu i dagens samhälle märker oftast inte lärare om en elev är mobbad eller mår dåligt! Så jag tycker väl också att läraren kan ta upp ämnet mobbing oftare i klassen och kolla hur eleverna mår, för det är viktigt!

Kan ni tänka er? Att barn och ungdomar kanske inte orkar leva ett liv med massa slag och kränkningar. Det leder ju till självmord! Och det kan ju inte se ut så framåt i tiden.

Det bästa en mobbad kan försöka göra är väl att prata med sina föräldrar och lärare och få hjälp av dem. Också kanske prata med en mentor, för de kan också hjälpa till!

Och nu till er alla som bara står där och kollar på när din klass kompis blir slagen eller kränkt. Ni är fega, väldigt fega! Man står inte bara där, man kan ju försöka få ut något att säga! För det är inte okej!

L

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel