Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu får det vara slut på slöheten i Timrå – rensa upp i centrum

Det som händer nu i Timrå centrum är ett bevis på sossarnas slöhet. Under hela sommaren har drogmissbrukare och alkoholister härjat fritt i våra parker med missbruk och försäljning av droger och sprit till bland annat unga skolbarn. Nu har man blandat det med att slå sönder restauranger och andra byggnader i centrum, i jakt på kontanter till droger, alkohol med mera.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Tidigt i år intervjuades Ewa Lindstrand i ST med två poliser som skulle hålla ordning på byn. Men var har de varit – finns de överhuvudtaget kvar? Vet de vad som försiggått i bland annat parken öster om Coop? Nej, för då skulle det inte se ut som det gjort där. Gamla människor söker sig till andra vägar för att besöka Timrå centrum.

För Plus-kunder: Ewa Lindstrand (S) om inbrottsvågen i Timrå: "Kommunen kan inte agera polis"

Det är ynkligt att se all likgiltighet. Vad som skall vända Timrå är nästa val. Men det kanske är de gamla som vill ha denna ligistmentalitet i byn?

Klarvaken Timråbo

Läs även:

Nu ska det bli fler poliser i norr – 25 utredare anställs

Är Sundsvallsborna verkligen så otrygga som det påstås?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel