Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu har Ego öppnat för sista gången – blir dygnet runt-gym

På måndagsmorgonen öppnade Ego för sista gången.
Det eftersom gymmet på Storgatan nu och framöver kommer ha öppet dygnet runt.

I höstas drog arbetet i gång som nu har resulterat i att gymmet på Storgatan kommer att vara fortsatt öppet. Via en separat ingång kommer Egos medlemmar kunna komma in och träna, innan och efter receptionens öppettider.

– I dag är dagen då vi hoppas att vi öppnat för sista gången, och att vi inte kommer stänga igen, säger Niklas Berndt, delägare på Ego, när vi träffar honom på måndagsförmiddagen.

För dig som loggar in: Så byggde familjen ett gymimperium

Rent praktiskt kommer det fungera genom att man som medlem kommer in via en sluss och kan släppa in sig själv de tider som receptionen är stängd.

– Vi har ju redan två delvis obemannade gym, ett Crossfit och ett på Alnö så det är väl inget nytt egentligen, säger Niklas Berndt och fortsätter:

– Det nya och unika är väl att ett så pass stort gym är öppet dygnet runt.

Läs också: Ego tar över Sensias gymverksamhet i Sundsvall (2014)

Satsningen görs eftersom det efterfrågats av en del medlemmar. Även om gymmet kommer ha öppet dygnet runt är den största vinsten för de som tränar tidiga morgnar och sena kvällar, menar Niklas.

– Det är många som är så pass hurtiga som vill träna innan jobbet, och börjar man då klockan 6 har man förut inte hunnit träna, säger Niklas och fortsätter:

– Även på helger är det många som vill träna efter våra stängningstider så det är kul att nu kunna erbjuda dem vad de vill ha.

Läs också: Här öppnar ett nytt gym i Sundsvall

Det är inte bara gymmet på Storgatan som har varit under förvandling, utan även Ego City. City ska även de få en separat ingång och möjligheten att träna runt om receptionens öppettider, men inte dygnet runt.

– Vi tror inte det är så många som vill träna på nattimmarna så det räcker med att erbjuda ett dygnet runt-alternativ.

– Och för det valde vi Storgatan eftersom de har bättre parkeringsmöjligheter samt att City ligger närmre kroglivet och kanske kan bli stökigt att ha det där.

Finns det någon oro eller problematik med att alltid ha öppet?

– Nej, egentligen inte. Vi har tidigare fått några rapporter om att någon smitit in tillsammans med en kompis, men det är inget jättestort problem och vi får ofta snabbt reda på det genom andra besökare på gymmet.