Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu har vi samlat era noveller i två e-böcker: ”Vilken skrivlust!”

Artikel 9 av 9
Skriv!
Visa alla artiklar

I somras utlyste vi på kulturredaktionen en novelltävling i samband med en skrivskola. Vilket gensvar det blev! Drygt 500 noveller strömmade in. Vi blev överväldigade av engagemanget och den skrivlust som väcktes. Nostalgiska skildringar från ett Sverige som varit, varma berättelser om kärlek, övernaturliga skrönor och sorgliga livsöden.

Efter ett omfattande juryarbete blev det till slut västeråsaren Håkan Klangs novell ”Den röda kameran” som vann.

Men vi vill inte undanhålla läsarna de övriga bidragen. Flera hundra skribenter har sagt ja till att ingå i de två e-böcker som nu finns tillgängliga på Mittmedias sajter, från Nynäshamn i söder till Örnsköldsvik i norr.

E-böckerna ingår i plusmaterialet och kan läsas av alla prenumeranter som har loggat in på någon av Mittmedias sajter eller appar. Saknar du inloggningsuppgifter? Efter att du har klickat på ”logga in” högst upp i menyn på nyhetssajten kan du enkelt klicka på en länk för att skapa inloggningsuppgifter. Är du inte redan kund kan du testa en månad för 1 krona.

God läsning!

Här kan du läsa e-böckerna med läsarnas noveller.