Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu öppnar Ånges första sportbar

I november tog Wannes Becher över den nyligen konkursade pizzerian Terrassen. Nu tar han ett steg till och utökar verksamheten med sportbar och nattklubb.

Några månader har gått sedan Wannes Becher lämnade värmländska Charlottenberg för att ta sig an utmaningen att få pizzeria Terrassen i Ånge på fötter igen. En utmaning som dessutom skulle bestå av mer än så.

Läs mer: Nyöppning för Terrassen

– Det här var någonting som jag lovade att göra när jag öppnade, och nu är det dags. Alla tillstånd är klara, säger han när ST hälsar på i den nya sportbaren som snart är klar att tas i bruk.

Längst in i lokalen så har väggarna försetts med klubbmärken och bilder i taket, huvudsakligen med lokal anknytning, och på en stor vit väggyta så ser en projektor till att lokalen kan visa matcher i storbildsformat.

– Biljardbordet har stått här sedan tidigare, men resten av inredningen är ny. Och baren kommer man hit och fyller på i slutet av den här veckan, säger Wannes Becher.

Reaktionerna från besökare som sett utvecklingen i lokalen, och som vet vad som är på gång, säger han har varit enbart positiv.

– Det blir första gången som jag har en sportbar också, då jag tidigare endast haft restauranger, men alla frågar om när jag ska öppna, säger Wannes Becher.

Behovet av en sportbar som samlingsplats tycker han finns i Ånge, som trots en uppsjö matställen har få ställen där man kan sätta sig ner för att prata och umgås på kvällarna.

– Det finns inte så många ställen för unga att träffas på, och då jag trivs så bra själv här så vill jag försöka bidra med det, förklarar Wannes Becher, som även kommer ha DJ och kanske livemusik till och från.

– Vi får se vad som händer, säger han.