Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu släpper Anna Stadling släpper den personliga plattan "Efter stormen"

Den 15 september släpper Anna Stadling sitt nya album. Nio spår med ett luftigare sound, fler poppiga inslag – men med vemodet i behåll.

Sunsvallsbördiga Anna Stadling släpper nu albumet "Efter Stormen" där hon fint porträtterar livets ned- och uppgångar. Albumet har sin botten i en svår och sjukdomsdrabbad period då både hon och hennes man drabbades av cancer. Albumet har hon skrivit i samarbete med med låtskrivaren och artisten Andreas Mattson, som även producerat skivan.

– Låtarna och texterna liksom bara rann fram. Otvunget och direkt. Jag förvånades över hur viktiga våra träffar blev det där märkliga året, säger hon i ett pressmeddelande.

Ett exempel på detta är öppningsspåret med rader som: "När allt det här är över, när allt det här är slut. När allting är som vanligt och vi har andats ut, när världen börjar snurra och vardagen är tillbaks".

– "Efter stormen" är fylld av en stark livsluft med stråk av vemod. Just vemodet går som en röd tråd genom hela min karriär, som den norrlänning jag trots allt är. Jag har en amerikansk vän som funderade på hur hon skulle översätta ordet vemod. Så sa hon "Anna, I think I will say sad but beautiful, beautiful but sad”, säger Anna Stadling i ett pressmeddelande.

Utöver det färska släppet väntar en turné i Skandinavien som drar i gång i oktober.

Läs även:

För Plus-kunder: Stadling släpper singel efter sin svåra sjukdom: "Musiken är min väg ut ur skiten"

Efter cancerbeskeden – hör ett smakprov från Anna Stadlings nya låt: "Är en text vi lever med mycket"

Anna Stadling och hennes man fick cancer samtidigt – mitt i renoveringskaoset