Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu startas Forest Business Accelerator: "Kommer att öppna dörrar till spännande relationer"

Nu startar SCA tillsammans med IBM och Bizmaker upp Forest Business Accelerator där nya och lovande företag inom skogsindustrin kan få bland annat affärscoaching.

Annons

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.

Under måndagseftermiddagen har SCA Forest Products gått ut med att de nu startar upp Forest Business Accelerator i ett samarbete med IBM och inkubatorn Bizmaker.

Forest Business Accelerator söker Sveriges mest lovande nya företag inom skog och digitalisering som vill förnya skogsindustrin med innovationer. De kommer att erbjuda ett acceleratorprogram med bland annat affärscoaching till utvalda startups.

– Vi har många spännande och lovande framtidssatsningar inom SCA Forest Products, men det är förstås omöjligt att fokuserat kunna jobba med alla potentiellt intressanta spår. Därför behövs entreprenörer som kan utveckla och kommersialisera koncept som ligger utanför det som vi själva satsar på, uppger Ole Terland, direktör strategisk utveckling på SCA, i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet uppger han också:

– Vi är övertygade om att acceleratorn kommer att öppna dörrar till spännande relationer, samarbeten och förnyelse. En genomtänkt samverkan mellan entreprenörer och stora företag ger förutsättningar för att kunna skapa helt nya värden och affärer.

FLER NYHETER:

Inrikes: Tre döda och flera skadade i svår bussolycka i Härjedalen

För Plus-kunder: Två månader efter chockbeskedet på Trygg-Hansa

Drömstart i Allsvenskan: GIF vände mot nykomlingen

För Plus-kunder: William Spetz gästade Tonhallen med debutshow

Annons