Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny näringslivsutvecklare i Timrå: "Stolt att välkomna honom till vårt team"

Fredrik Eriksson blir ny näringslivsutvecklare i Timrå kommun. Han kommer närmast från en tjänst inom Veolia och har tidigare varit försäljningschef inom handelsbranschen.

Den 21 november får näringslivskontoret i Timrå kommun en ny medarbetare, då Fredrik Eriksson startar sin tjänst. Han blir nämligen en ny näringslivsutvecklare, meddelar kommunen i ett pressmeddelande.

– Jag är glad och stolt över att få välkomna Fredrik till vårt team. Med sin breda erfarenhet av marknadsföring och försäljning kommer hans engagemang och höga driv bli viktiga egenskaper nu när han kliver in som näringslivsutvecklare hos oss, säger Christian Söderberg, näringslivschef.

Fredrik Eriksson, 42 bor i Sörberge och har tidigare vart verksamhetschef inom restaurangbranschen och handelsbranschen. Närmast kommer han från Veolia.

– Jag tror mycket på lagspel och att vi kan göra varandra starkare. Timrå är byggt på ett gediget lagspel inom sportvärlden och den kulturen vill jag ha in ännu mera bland våra företag, så nu är jag riktigt laddad för att sätta igång, säger Fredrik Eriksson