Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny polisanmälan mot misstänkta rånarna – ska ha hotat att knivhugga man på restaurang

I söndags morse greps och anhölls två män i 25-årsåldern efter att en man i 80-årsåldern anmält att han blivit rånad på centralstationen i Sundsvall.
På måndagen gjordes ytterligare en anmälan mot rånarna, om misshandel mot en ung man.
Nu misstänks rånarna även för att ha knivhotat en man samma morgon.

Tidigt på söndagsmorgonen grep polisen två män i 25-årsåldern som tros ha rånat och misshandlat en man i 80-årsåldern. Rånarna ska sedan ha gått vidare till en hamburgerrestaurang där de började smälla ballonger och sedan misshandlade en man i 25-årsåldern som försökte prata dem till rätta.

Läs även: Rånade man i 80-årsåldern – gick sedan till restaurang och misshandlade en annan man

På tisdagen hade ännu en anmälan kommit in till polisen där samma stod som misstänkta. En man berättar i sin polisanmälan att rånarna hotat att hugga honom med kniv på en hamburgerrestaurang vid 06.30-tiden i söndags.

– Det är oklart om det är samma unga man som utsattes för misshandel på restaurangen, som nu uppger att han även hotats av de två männen, eller om det är ytterligare en man som blivit offer för dem, säger Patrik Sundlöf, förundersökningsledare vid polisen i Medelpad.

Läs även: Efter rånet mot 80-åringen – smällde ballonger på restaurang och slog man i ansiktet

Polisen har registrerat anmälan som rubriceras som olaga hot.