Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny video från The Confusions

Sundsvallsgruppen släpper singeln "Pavement under tisdagen.

Nu släpps videon till "Pavement" med The Confusions. Gruppen beskriver videon som en drömsk och lätt psykedelisk video som understyker känslan i texten om ett sent samtal med en av sina allra bästa vänner, ett samtal om livet i stort och om musik i synnerhet. Här dyker också barnen från videon till "All Along The Watchtower" upp igen iklädda sina masker. Texten till låten inleds med frasen "I say Wilco, you say Pavement". Just banden Wilco och Pavement är två av bandets favoritband på den amerikanska alternativscenen.

Här kan du lyssna på The Confusions favoriter (Spotify).

– Låten Pavement har snabbt växt fram till både en favorit på skivan och en favorit att spela live för The Confusions Ppoducenten Johan Sigerud hade tidigt denna låt som singelval och i recensioner kunde vi omedelbart läsa att just denna låt stack ut lite extra, skriver gruppen i ett pressmeddelande.