Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya anmälningar efter gammalt groll

Två personer har anmält att de misshandlats vid en fest i Värstaborg i helgen. I båda fallen handlar det om unga män som ska ha blivit utsatta för våld.

Bakgrunden till bråket ska vara ett annat bråk som ligger en tid tillbaka. I det fallet har en 19-årig man dömts för misshandel av en annan ung man. Efter det ska gärningsmannen ha bett om ursäkt till offret de två ska sedan ha stått på god fot med varandra. Men vid en fest i Värstaborg under natten mellan lördag och söndag ledde det gamla bråket till ett nytt.

Enligt 19-åringens polisanmälan ska kompisar till den kille som han tidigare har misshandlat ha gått på 19-åringen och försökt mucka gräl. Bland annat ska killarna ha knuffat 19-åringen och pratat om det som hänt tidigare. En av killarna ska också ha försökt skalla 19-åringen men träffat käken istället för pannan. Efter det ska 19-åringen ha gått ut för att ringa efter skjuts eftersom han inte ville att det skulle bli bråk på festen. Men killarna ska ha följt efter och fortsatt trakassera 19-åringen.

En annan ung man har också polisanmält att han blivit misshandlad när han försökte gå emellan för att avbryta bråket. Också han säger sig ha blivit skallad och knuffad.