Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya motståndare för Sundsvallsboxaren Kennedy Katende och Timrås Rocco Wadell: "Kommer inte påverka min prestation"

Både Kennedy Katende från Sundsvall och Timråsonen Rocco Wadell har fått nya motståndare när boxarna ställer upp på galor i New York och Sundsvall i april.

På lördag boxas Sundsvallssonen Kennedy Katende under en gala i Brooklyn i New York. Motståndare blir dock inte Bryan Daniels, som drabbats av skada. Ersättaren kommer istället att meddelas inom kort. Katende slog i sin senaste match i januari Lyubomir Pinchuk från Ukraina.

– Jag är mycket nöjd med hur träningen här borta har utvecklats. Tillsammans med min tränare Patrick Zagarino har jag kunnat hålla hög kvalitet i träningen över tid och det har helt klart höjt min kapacitet. Mina snabba reflexer är tillbaka och tack vare den suveräna sparring jag får här i New York har jag förbättrat min boxningskondition markant, säger Kennedy Katende i ett pressmeddelande.

Även Timråboxaren Rocco Wadell får en ny motståndare på galan i Sundsvall den 21 april. 24-åringen kommer att möta ungraren Mark Krammerstodter efter att hans förra motståndare Antonio Petrov dragit sig ur.

– Det är sånt som händer i boxning. Det är inte ovanligt att en motståndare drar sig ur på kort varsel. Det kommer inte att påverka min prestation i ringen. Det är därför jag alltid har huvudfokuset på mig själv och inte vem min motståndare är, säger Rocco Wadell i ett pressmeddelande.

Huvudfajten på galan i Gärdehov står Otto Wallin och Adrian Granat för i ett häftigt tungviktsmöte.