Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya rekordsiffror för sporten – här är de mest lästa artiklarna

Intresset för vår sportbevakning är större än någonsin. Förra veckan slogs nya rekord för Mittmedia sport.
– Vi utnyttjar verkligen att vi är lokala och har de unika relationerna och kunskaperna, säger sportens nyhetschef Henning Johannesson.

Mittmedias sportartiklar lästes över 1,5 miljoner gånger under förra veckan. Det är nytt trafikrekord för hela veckan och söndagens notering på 255 236 är dessutom nytt sidvisningsrekord för ett dygn.

– Det här visar att vi fortsätter göra riktigt vass digital sportjournalistik. Vi äger de stora lokala snackisarna även när kvällstidningarna och andra aktörer tar upp kampen med oss. Den här veckan bland annat med strålande bevakning av Östersund FK:s avancemang till allsvenskan i fotboll, TV-pucken i hockey och Leksands IF:s kris, säger sportens nyhetschef Henning Johannesson.

I Sundsvall handlade däremot den mest lästa nyheten om en tidigare skidstjärnas börsklipp, som tillsammans med hockey- och fotbollsnyheter toppade listan över mest lästa artiklar.

– Vi utnyttjar verkligen att vi är lokala och har de unika relationerna och kunskaperna. Dessutom har vi verkligen utvecklat live-tv-konceptet och tagit det till nya nivåer med livesända uppsnack, livesända matcher, och livesända segerjubel. Där är vi överlägsna på alla orter i vårt område, säger Johannesson.

Här är de fem mest lästa sportartiklarna på ST.nu under veckan:

1: Skidstjärnan Mathias Fredrikssons jätteklipp på börsen

2: Medelpads nyckelspelare inför TV-pucken: "Vi ska ta det där guldet"

3: Live: Följ Timrå IK säsongen 2015/16

4: Här är spelarna som GIF Sundsvall förhandlar med – hela kontraktsläget

5: 27-årige Peter fick en stroke – nu är han tillbaka i hockeybåset: "Ständig smärta"