Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya skärgårdsmord i tv-rutan när "Morden i Sandhamn" drar i gång igen

I skärgården råder midsommarkaos och en ung flicka försvinner, samtidigt som en tonårspojke hittas död. Det är upptakten till nya "Morden i Sandhamn" i TV4. Alexandra Rapaport, som återigen spelar Nora Linde, är mer än nöjd med den femte säsongen.

Annons

– Det här är utan tvekan den bästa säsongen hittills. Jag är så imponerad och stolt över produktionen, säger hon.

För femte gången i ordningen filmatiseras en av Viveca Stens deckare. Handlingen kretsar som vanligt kring polisen Thomas Andreasson (spelad av Jakob Cedergren) och hans goda vän Nora Linde, säsongsboende på Sandhamn.

Att återvända till ön igen var minst sagt glädjefyllt.

– Det känns som att komma hem! Jag älskar varenda liten vrå, allt är fullt av minnen från inspelningarna, säger Alexandra Rapaport.

Hon ser gärna en fortsättning på serien och hade inte tackat nej till ytterligare en säsong.

– Man ska ju sluta på med flaggan i topp och det gör vi verkligen med en riktigt stark story. Men när vi lyckats så bra tidigare borde det inte vara omöjligt att göra det igen. Det är en fröjd att jobba med det här och jag vill helst inte sluta, säger hon och skrattar.

Morden i Sandhamn sänds i TV4 21.00 med start onsdagen 18 november. (TT)