Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyckelperson har sagt upp sig – lämnar Sundsvall Hockey

Roger Magnusson har jobbat i Sundsvall Hockey i tio år.
Snart är den tiden över.
Föreningens marknadsansvarige väljer att gå vidare.

Annons

Magnusson har sagt upp sig och kommer att lämna sin roll i Sundsvall Hockey någon gång efter årsskiftet.

– Det handlar om att jag har fått ett nytt jobb där jag får möjligheten att jobba dagtid. Jag vill lägga mer tid hemma med familjen, säger Magnusson.

Just nu pågår diskussioner om hur länge Roger Magnusson kommer att jobba kvar med sin nuvarande tjänst, men lämna Sundsvall Hockey helt kommer han inte att göra.

– Jag kommer säkert vara kvar i föreningen på något sätt, jag har ju jobbat här i tio år, säger han.

Sundsvall Hockeys ordförande Lars G Ohlsson:

– Han har hjärtat i Sundsvall Hockey, men hans familjesituation underlättas i och med det nya jobbet. Det förs diskussioner om hur länge han jobbar kvar hos oss, men in i januari blir han kvar.

Hur påverkar det er?

– Under nuvarande säsong ska det inte påverka så mycket, men snarare inför nästa. Då måste vi utöka säljstaben på något sätt, men Roger försvinner inte i morgon. Sedan är det alltid tråkigt när så duktiga människor lämnar.

Sundsvall Hockey gjorde en rad förändringar i organisationen redan inför den här säsongen, och nu får man inom kort göra ytterligare en.

– Klart att det tar lite tid innan allt sätter sig. Det har varit en process och den löper nu framåt och är positiv. Vi hanterar det proffsigt och nu är det framåt och uppåt som gäller, säger Lars G Ohlsson.

Läs mer: Inga nyförvärv – juniorer får chansen