Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyförvärvet Kristinn Steindórsson uttagen till landslaget – fick glädjebeskedet av mamma

Sportens livesändning från GIF Sundsvalls träning både inleddes och avslutades med besked om isländska landslagsuttagningar.
– Jag fick ett samtal från mamma som gratulerade. Det var roligt, säger nyförvärvet Kristinn Steindórsson.

Under vår livesändning från Nordichallen, där GIF Sundsvall inledde årets säsong med en första träning, kunde Sportens Fredrik Lindahl direkt berätta att Rúnar Sigurjónsson blivit uttagen till Islands landslagsturné i Mellanöstern.

I slutet av sändningen kom nyheten att nyförvärvet Kristinn Steindórsson också blivit uttagen till landslaget, till en resa till USA i slutet av denna månad.

– Jag fick reda på det i går, att jag var med i den truppen. Jag var på skatteverket när jag fick ett samtal från mamma som gratulerade. Det var roligt, säger Steindórsson som har en A-landskamp på meritlistan sedan tidiagre.

Steindórsson, som närmast kommer från spel i just USA, kommer kanske att ställas mot sina gamla lagkamrater i landskampen i Los Angeles 31 januari. Det är i stort sett allt han vet om uppdraget i detta nu.

– Jag tror att det är några från mitt gamla lag som är med i truppen, så det ska bli kul, säger nyförvärvet om sin fina start på året.

– Det började bra, så nu hoppas vi att det blir ännu bättre.

Se hela intervjun med Steindórsson i klippet ovanför.

Se också: Nya strategin som ska lyfta GIF Sundsvall

Nytt landslagsuppdrag för Rúnar Sigurjónsson

GIF:s ordförande efter förskingringen: "Sakta men säkert tillfrisknar patienten"