Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nykter pensionär smet från poliskontroll

När polisen hade en körkorts- och hastighetskontroll på onsdag morgon ska en 76-årig man ha försökt köra på en polisman. 76-åringen misstänks nu för försök till grov misshandel.

Annons

Vid klockan åtta på morgonen stoppades 76-åringen i en kontroll på Timmervägen, han visade sitt körkort men körde iväg från platsen innan polisen hunnit göra en nykterhetskontroll på mannen. När en polisman försökte få stopp på mannen ska 76-åringen ha kört rakt mot polisen som tvingades hoppa åt sidan för att inte bli påkörd. Färden slutade på Tegelvägen i Nacksta industriområde då polisen prejade mannen av vägen. I anmälan framgår att mannen då ska ha vägrat kliva ur bilen och gjort sig skyldig till våldsamt motstånd. Han misstänks också för grov vårdslöshet i trafik. På polisstationen fick 76-åringen göra ett nykterhetstest och då visade det sig att han var nykter.