Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nykter pensionär smet från poliskontroll

När polisen hade en körkorts- och hastighetskontroll på onsdag morgon ska en 76-årig man ha försökt köra på en polisman. 76-åringen misstänks nu för försök till grov misshandel.

Vid klockan åtta på morgonen stoppades 76-åringen i en kontroll på Timmervägen, han visade sitt körkort men körde iväg från platsen innan polisen hunnit göra en nykterhetskontroll på mannen. När en polisman försökte få stopp på mannen ska 76-åringen ha kört rakt mot polisen som tvingades hoppa åt sidan för att inte bli påkörd. Färden slutade på Tegelvägen i Nacksta industriområde då polisen prejade mannen av vägen. I anmälan framgår att mannen då ska ha vägrat kliva ur bilen och gjort sig skyldig till våldsamt motstånd. Han misstänks också för grov vårdslöshet i trafik. På polisstationen fick 76-åringen göra ett nykterhetstest och då visade det sig att han var nykter.