Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt inbrott på allaktivitetshuset i Tallnäs

För tredje gången slog tjuvar till mot Pangea.
Den här gången tog de sig in genom att krossa en ruta.
– Det är jättetråkigt, säger Patrik Norberg.

Det är sportlov och full fart på allaktivitetshuset Pangea i Tallnäs centrum. Men det är inte bara glädje som sprids bland besökarna i huset som öppnade förra hösten.

Läs mer: Sabotage och inbrott i nyöppnade aktivitetshuset Pangea

I helgen var det återigen inbrott och tjuvarna visste precis var de skulle söka.

– Det hade gått direkt till rätt låda i kiosken och tagit det de ville ha, säger Patrik Norberg, lokalansvarig på allaktivitetshuset Pangea.

Tjuven eller tjuvarna hade krossat en fönsterruta för att ta sig in i lokalerna och strax efter klockan ett på natten mot lördag gick larmet. Både väktare och polis kom till platsen men då hade tjuvarna redan försvunnit. Med sig hade de en Playstationkonsol med tillhörande handkontroller.

– Det är naturligtvis tråkigt för barnen som får ett avbrott när de vill spela, säger Patrik Norberg men tillägger samtidigt att det under sportlovet finns massor med andra aktiviteter på Pangea i Tallnäs.