Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt tungt tapp för SDFF

SDFF har haft en tung vår med många skador och få inspelade poäng.
Nu kommer nästa jobspost.
Anfallaren Isabelle Haaranen lämnar klubben för collegespel i USA.

SDFF ligger minst sagt prekärt till i tabellen med endast fyra poäng på kontot efter 13 omgångar.

En omgång återstår innan det välbehövliga sommaruppehållet: Älta hemma på lördag. Det blir också den sista matchen som Isabelle Haaranen gör i klubben, sen väntar Daytona beach i Florida och spel i collegelaget Embry-Riddle.

– Ja jag kom in på skolan och åker över nu i slutet av juli, jag ska läsa business administration där under fyra år, säger Isabelle Haaranen.

För SDFF, som redan tappat Jonna Wistrand till Selånger under säsongen, innebär Haaranens flytt ett ytterligare avbräck i truppen.

För 19-åriga Haaranen väntar dock ett nytt äventyr, i Florida där hon kommer att spela i samma lag som SDFF:s Tova Torstensson, som spelar hemma endast i sommar.

– Det ska bli roligt att få uppleva något nytt. Fotbollsmässigt tror jag dock inte att serien håller riktigt samma standard som Elitettan här, säger Haaranen.