Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oavgjort för Sundsvalls IBF hemma mot Notviken

Lagen delade på poängen när Sundsvalls IBF och gästande Notviken möttes i Allsvenskan norra i innebandy, på lördagen. Matchen slutade 7–7 (0-3, 5-1, 2-3, 0-0).

– Vi spelar bra i första perioden men släpper tre mål bakåt på egna misstag. I andra studsar det åt vårat håll och vi vänder tillbaka matchen och i tredje perioden blir det en jämn historia där vi tyvärr inte orkar hålla ledningen tiden ut. Sett till tre perioder så tycker jag att vi borde ha tagit tre poäng men vi tar nya tag nästa helg mot Hudik/Björkberg, kommenterade Sundsvalls IBF:s tränare Göran Blomqvist efter matchen.

Anna Östman, Ebba Altevid, Elin Wickman, Miranda Englund, Amilia Sjöström, Lina Hägg och Milla Lundberg gjorde Sundsvalls IBF:s mål, medan Linnéa Kinisjärvi 2, Tilde Bedinger 2, Fanny Spolander, Julia Granberg och Tilda Engberg stod för gästernas målgörande.

Resultatet innebär att Sundsvalls IBF ligger kvar på tredje plats och Notviken på femte plats i tabellen.

I nästa omgång har Sundsvalls IBF Hudik/Björkberg hemma i Sundsvalls Sporthall, lördag 16 februari 16.00.