Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ofattbara terrordåd, nedbrunnet museum och storspel av ex-Giffaren Forsberg – här är veckans största nyheter

Veckan som gått har bjudit på många nyhetshändelser.
Har du missat något? Här får du chansen att uppdatera dig.

Annons

Måndag: ST träffade flyktingarna som vägrade kliva av bussen i Sundsvall. Allt berodde på en rad missförstånd.

Fariba Dolati hittades i döende i ett dike i Birsta efter att ha blivit påkörd. 25 månader har gått sedan den dagen – nu är hon på väg tillbaka.

Tisdag: Giljotinmuséet i Liden brann ner till grunden. På tisdagen berättade ST om att polisen hittat resterna av vad man tror vara en människa.

Våldtäkten vid Selångersån som anmäldes den 12 september var ingen våldtäkt, enligt polisen. "Det finns ingenting som ger stöd för att det skulle ha hänt", säger Veronica Andersson, chef vid gruppen för grova brott på tisdagen.

Onsdag: En lärare var på väg att smiska en elev när han blev fotograferad. Skolinspektionen menar att det är ett oacceptabelt beteende – oavsett syftet.

Torsdag: En hund som kommit från Syrien med en flykting rymde från veterinären. Den hittades och avlivades senare eftersom den kunde vara rabiessmittad. Hunden visade sig senare vara fri från smittan.

Fredag: Kommunens personal slog larm om att de inte kan hantera mottagandet av flyktingar.

Sent på fredagskvällen kom de första uppgifterna om terrordåden i Paris.

Lördag: Sundsvallsbon Josephine Hanga var bara hundra meter från restaurangen där flera personer sköts ihjäl i Paris. Vännen hon skulle äta med var fem minuter sen, det räddade deras liv.

Sundsvall Hockey tog tre poäng mot Leksand och gick om Timrå IK i tabellen.

Ex-Giffaren Emil Forsberg fixade segern i matchen Sverige-Danmark.