Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Okej säger hejdå med en sista dans på Englaporten

Ifjol återförenades Okej 30 år efter genombrottet.
På lördag bjuder de upp till en sista dans med en påkostad fest på Englaporten.
– Vi vill göra en sista hejdundrande och pampig spelning, säger Johnny Clark.

I början av 1980-talet bildades Okej och snabbt satsade de på modern dansmusik. Efter ett halvår införskaffades turnébuss och proffskontrakt skrevs på.

Ifjol gjorde bandet en bejublad återföreningskonsert på Aveny. På lördag är det dags för den absolut sista spelningen på Englaporten.

– Vi lade ner för många år sedan egentligen men det har aldrig blivit något officiellt avsked. Nu är det definitivt, säger en av bandets sångare Johnny Clark.

Konserten har fått namnet "The last dance" och bandet har lagt ner lite extra krut på avskedskonserten.

– Vi vill göra en sista hejdundrande och pampig spelning. När vi återförenades förra året var det framför allt för att få träffa alla och göra något tillsammans.

Sammantaget kommer det att vara tio personer på scen. Riffo kommer att sköta ljuset, Micke Öhlén ljudet och blåsare har hyrts in, allt för att få till det lilla extra.

– Det kommer att bli en nostalgitripp. Vi kommer att spela musik av allt från The Eagles, till Lisa NIlsson och Bruce Springsteen, säger Johnny Clark.

Som en extra bonus har Okej spelat in en ny låt i Ninetone studio. Den kommer att framföras live under kvällen.

– Den heter passande nog "The last dance"

Intresset för avslutningskonserten är stort och biljetter går att köpa via sajten crazyproduction.storedo.com.

– Vi kommer att göra två set. Vi håller nog på i ett par timmar, säger Johnny Clark.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!