Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olofsson till Timrå

Timrå fick under de sista timmarna innan övergångsfönstret stängdes klart med Modos Victor Olofssons. Han är därmed den fjärde spelaren att lånas ut från Modo till Timrå.

Victor Olofssons namn dök plötsligt upp på Timrå IK:s laguppställning hos Svenska Ishockeyförbundets hemsida stats.swehockey.se.

19-åringen är född och uppvuxen i Örnsköldsvik. Modo är hans moderklubb. Draftades i sjunde rundan 2014, då som nummer 184 av Buffalo Sabers.

Victor Olofsson beskrivs som en snabb och lätt forward med en vänsterfattad klubba och ett bra skott. Mäter 178 centimeter över marken och väger kring 80kg.

Victor Olofsson är den fjärde spelaren att lånas ut från Modo till Timrå IK. Sedan tidigare har Albin Carlsson, Adam Reideborn och Albin Runesson spelat för Timrå IK. När Olofsson gör sin första match för Timrå är inte klart.