Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

One Direction dominerade Twitter - och Caitlyn Jenner skrivs in i rekordboken

Det är inte bara på scen som superstjärnorna i One Direction lyckas sprida sina texter. I den årliga sammanställningen från Twitter, som innehåller bland annat det sociala mediets hetaste ämnen och tweets som har fått störst spridning, dominerar pojkbandet och dess fans.

Av årets tio mest spridda tweets kom hälften från 1D-medlemmar. I topp ligger Harry Styles, som i mars uttryckte sin tacksamhet till Zayn Malik då denne lämnade gruppen. Meddelandet "All kärlek som alltid. H" har delats drygt 750|000 gånger.

Malik är i sin tur tvåa på listan. När One Direction släppte låten "Drag me down" i augusti, den första efter uppbrottet, hälsade han: "Stolt över mina grabbar, den nya singeln är sjuk. Mycket kärlek".

Under året slog även realitystjärnan Caitlyn Jenner USA:s president Barack Obamas rekord i att snabbast nå en miljon följare. Hennes intensiva fyra timmar och tre minuter skrevs därmed in i "Guinness rekordbok".