Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

One Direction: "Vi älskar det här"

Fansen tycks tvivla, så återigen har pojkbandet One Direction fått bedyra att man helt och fullt har för avsikt att återförenas efter den utannonserade pausen.

Annons

– Vi är helt inställda på att återförenas. Vi älskar ju det här, säger en av det omåttligt populära bandets fyra medlemmar, Louis Tomlinson, inför lördagens finalspelning på Sheffield Arena i norra England.

Förutom den 23-årige Tomlinson består bandet av Niall Horan, 22, Liam Payne, 22, och Harry Styles, 21.

I mars lämnade Zayn Mailik bandet och uttryckte då en önskan om att få "bli en normal 22-åring". Något även hans tidigare bandkollegor tycks längta efter.

– Vi har haft några väldigt intensiva år, så vi ska bara andas lite och tillbringa tid med våra familjer, säger Tomlinson.

One Direction är ett engelsk-irländskt band som bildades i musiktävlingen "X factor" där de kom på en tredjeplats 2010.

Bandet - vars medlemmar ibland benämns som flickidoler - är enormt framgångsrikt och enligt The Sunday Times är bandmedlemmarna goda för 25 miljoner pund (cirka 325 miljoner kronor) var.