Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD fixade superkaos

Annons

Sverigedemokraterna (SD) har utlöst regeringskris i Sverige. SD skapade ett superkaos genom att märkligt nog först rösta på sin egen budget och därefter på Alliansens budget – mycket märkligt. SD är bara ute efter att visa makt och ställa till elände.

Det blir nu stökigt att styra landet och på många nivåer. Kaoset kommer att kosta landet tusentals miljoner. De hade så väl behövts inom skola, vård och omsorg. S+MP-regeringen får nu försöka administrera Alliansens budget. Det innebär bland annat, att det inte blir sänkt skatt för pensionärer (250/mån) inte heller höjda bostadsbidrag samt ingen höjd a-kassa, allt i enlighet med Alliansens budget.

Våra kommuner och landsting drabbas, de får nya förutsättningar då extrapengarna till skola, vård och omsorg uteblir också enligt Alliansens budget. Alltså ingen extra personal till skolan och uteblivet stöd till landstingen, kanske med nya neddragningar som följd.

Nu blir man alltså tvungen att gå och rösta igen – men absolut inte på ett parti som fixar kaos och även påstår att Zlatan inte är svensk.

Pensionär

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons