Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aldrig mer Dina Försäkringar

Annons

Tårarna forsar ner för mina dyblöta kinder, det som inte fick hända hände. Min häst visar sig ha kraftiga röntgenförändringar som kommer att tvinga oss att gå skilda vägar. Jag är ledsen, jag älskar min häst.

Jag kände en viss tröst i att jag har en A1-försäkring hos Dina Försäkringar, jag vet att jag så småningom kommer att hitta en ny häst att älska. Först kom avslaget. Jag överklagade i tron om att de blandar äpplen och päron, att de blandar ihop lederna då min häst sedan länge haft en mindre åkomma i en annan led. Men icke, överklagan avslås.

Dina Försäkringar har med berått mod tagit ordentligt betalt för en A1-försäkring utan reservationer, väl medvetna om att skadan funnits likt en tickande bomb. Bomben briserar, hästen håller inte på grund av sin skada och Dina Försäkringar slingrar sig från ansvar. Den lilla tröst jag hade försvann.

Jag vill varna er alla för Dina Försäkringar. Gå inte i samma fälla som jag och lita på den falska trygghet som deras försäkringar ger. När ni behöver dem som mest kommer de att finnas där som minst, och likt en orm slingra sig från sitt ansvar.

Student som råkat ut för Dina:s bedrägeriverksamhet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons