Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla är värda att lyckas i skolan

Annons

Det måste få ett slut med denna skit. Skolan ska vara för alla, men det är den verkligen inte. Skolan riktar bara in sig på dem med talang. De som har det svårt i skolan får alldeles för lite hjälp och har ingen chans att nå godkänt.

Jag är en 14-årig pojke på Arenaskolan, och jag har det väldigt lätt med skolan. Men jag har många vänner som har det svårt, men de får inte tillräckligt med hjälp. En av mina närmaste vänner har sex F och ett D som bäst. Han har ingen chans att han kan klara sig i vuxet livet. Vad kommer då hända? Han kommer att hamna i fas tre och få en lön som inte räcker till något. Och det kostar även för staten.

Det måste hända något snart. Något måste förbättras. Men hur ska man kunna förbättra den saken? Jo, det behövs fler speciallärare och man måste kunna få ett riktigt jobb, även om man inte kan vissa saker. Och man ska kunna få hjälp med att skaffa jobb av kommunen.

Nu uppmuntrar jag att alla ska ta sitt ansvar och säga sitt om vad som behövs göras. Jag hoppas att de som bestämmer kommer att göra förändringar, så att alla kan lyckas och få ett bra liv.

Lycka till!

OLZZON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons