Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alnöväg förstörd och livsfarlig

Annons

För mig så är en skada något man åtgärdar snart för att det inte skall förvärras eller skada någon. På Alnö har all trafik i samband med vatten- och avloppsombyggnaden förstört vägen från Bullås och förbi Grönviken, och då sätter man ut en skylt i våras för att varna bilisterna.

Men frågan är bara när något kommer det att ske. Själv cyklar jag sträckan dagligen och med livet som insatts då bilarna kryssar mellan hålen, på fel sida, oftast i för hög fart, det är ett under att ingen olycka sker. Timmerbilar samt entreprenadmaskiner lastbilar kör frekvent, oftast överlastade nu när fastighetsägarna skall gräva på de egna tomterna.

Detta har förstört vägen totalt. Det ligger tonvis med massor som man krossar och kör in tillfastlandet nu. Vad skall dessa massor användas till? Det är ju skandal att man inte använder detta till att underhålla vägen samt bygga en cykelbana.

Vem bär ansvaret? Sundsvall Vatten samt ansvariga på kommunen kanske skulle ta sig en åktur och tillsammans prata ihop sig samt inte bara vänta på att Vägverket skall åtgärda vägen.

Samtidigt kanske de kan få en uppenbarelse att det saknas parkeringsmöjligheter i badvikarna, fina toaletter finns men ingenstans att parkera, enkelt att åtgärda då materialet räcker till detta också.

Vem vill som turist åka ut till Alnö och besöka de platser som man så vackert beskriver i turistbroschyrer med denna väg. Nej, använd materialet som ligger krossat och klart för oss som betalat det.

Kalle P

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons