Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är inte ST en lokaltidning?

Annons

Som sportfantast så undrar jag hur ni prioriterar.

I måndagens tidning skriver ni om derbyt i handboll mellan Brännan (Härnösand) och Sundsvall. Väldigt bra artikel, inget fel på det. Ni börjar med att på avdelningen ”Fem röster” undra vad tjusningen är med handboll. Sedan kommer artikeln på sportsidorna. Allt är bra, ni bygger upp lite intresse.

Så går man vidare till resultatsidorna för att se hur tabellen ser ut i sin helhet. Men så finns ingen handbollstabell.

Hur tänker ni då, hur går prioriteten till? När jag tidigare klagat på liknande saker svarar ni: ”Vi kan inte ta med allt, vi måste prioritera”.

Det har jag full förstelse för. Men betraktas inte Sundsvalls Tidning som en lokaltidning? Då undrar man ju varför ni prioriterar lag som Ural Jekaterinburg i den ryska ligan. Där finns sannerligen en utförlig tabell. Hur många i vår region gläds åt denna tabell.

Till sist tycker jag ni ska redigera resultatsidorna. Detta görs inte i dag, ni bara kastar in det färdiga material ni får. Det ser man tydligt på alla upprepade resultat och framförallt att det är dåligt på den lokala fronten.

Tord Berglund

Svar direkt: Dessvärre var det inte bara handbollen som drabbades. Inga av de lokala tabellerna blev inlagda i söndags och vi kan bara beklaga, självklart skulle de ha varit med och det handlar helt enkelt om ett ”handhavandefel”. Du hittar bland annat handbollstabellen på tisdagens börssidor. Lokala tabeller ska alltid prioriteras, speciellt då ”våra egna” lag varit i farten.

Maria Nordström

Sportchef, Sundsvalls Tidning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons