Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Betala tillbaka utlovade miljarder

/

Annons

Under 1990-talet beviljade regering Persson miljardbelopp till alla banker i Sverige. Löftet var att varenda krona skulle återbetalas. Fortfarande 2015 har jag inte sett något om att pengarna har återförts till staten. Det var våra pensionspengar som lånades ut. I dag kan man läsa om hur varje bank gör miljardvinster men det finns inget parti som driver frågan om återbetalning.

Har allt avskrivits, skall jag som pensionär acceptera att min pension drabbas av den så kallade bromsen? Detta är ju vansinne. Varför finns det ingen pensionärsorganisation som vågar driva frågan? Som vanligt är det väl så att ni höjdare bland pensionärsförbund och regering kliar varandra på ryggen. Nä, tag er ut bland vanligt folk och hör efter vad människor tycker och tänker.

Jag har fullständigt tappat förtroende för samtliga partier. Ni är bara ute efter att skapa fördelar för er själva. Helst fallskärmar fram till dödagar. Till sist, nu vill jag ha ett löfte från någon i hög ställning som garanterar att jag och alla andra pensionärer får tillbaka våra pengar.

Kjell Mörtsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons