Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiet har egna åsikter

Annons

Replik på Göran Ljungholms inlägg "I Timrå är en röst på C en röst på S", ST 28 juni.

Fantastiskt, Göran, att du skriver om Centerpartiets historia!

Du säger "tänk själv, varför bli uppslukad i en allians?" Vi har tänkt själv, det är därför vi är för köpet av ishallen, som vi anser är för våra medborgares bästa.

När började Nya Moderaterna värna en levande landsbygd med grönare omställningar? Det är frågor som Centerpartiet drivit i Alliansen på riksplanet, som bland annat Nya Moderaterna ställt upp på.

Personligen tycker jag att Nya Moderaternas profil är värdegrunder som de andra politiska partierna driver, till exempel ”arbetarpartiet”

Tycker du ska ta reda på vem som drivit och driver landsbygds- och miljöfrågor i riksdagen, inte är det Nya Moderaterna. Jag tycker det är tråkigt att man inte får ha en egen åsikt även om det råkar vara samma åsikt som S har. Jag har hört dig otaliga gånger lovorda S-ordföranden i socialnämnden.

I Centerpartiet får man ha egna åsikter utan att bli insatt i ett fack. Centerpartiet är för den fria företagsamheten som skapar jobb i hela landet, tron på grön tillväxt, kampen för valfrihet och mångfald och öppenhet mot omvärlden.

Ta reda på fakta innan du klappar dig på bröstet.

Anita Hellstrand (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons