Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att köra genom stan igen

/

Annons

Har ni använt bron under januari? Bra. Nu går vi in i februari. Då är det dags att börja bojkotta Sundsvallsbron. Vissa har försökt övertyga om annat men jag står troget fast vid vad jag tidigare sagt. Betalvägar får inte accepteras. Då skulle vi lika gärna kunna låta sjukvården ta betald med flera tusenlappar för att bota cancer.

Skattefinansierad infrastruktur är en stolthet som måste försvaras. En avgiftsfri månad är sorgligt nog till ända och vi måste återgå till att köra genom stan för att visa att detta är inte rätt. Staten är dessutom dålig på att hålla avtal. Det gamla avtalet vet vi ju alla hur det gick med. Det nya avtalet hotas redan av att avgiften höjs på grund av att räkningen ska skickas ut.

Det säger väl en hel del om vilken olönsam metod det här är. När trafikverket desutom sa att det inte behövs belysning sa tog dom upp idiotiska exempel. De sade i december 2014 att E4 Uppsala inte har belysning och är lika säker ändå. Ett bildbevis från 2015 visar att det visst finns belysning på E4 Uppsala. Trafikverket är både sämst på att resonera och att ta exempel.

De ljuger. Jag vet vad ni alla kommer att svara. Vad har avgift med belysning och göra? Det är såhär att i min förra insändare var det många kommentarer om den inte existerande belysningen. Därför var det här ett tillfälle att ta upp vilka idiotresonemang trafikverket använder.

Jacob

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons